Виберіть розмовник




Для в'їзду до іншої держави окрім дійсного закордонного паспорту необхідно дотримуватися встановленого порядку отримання відповідного дозволу - візи.
Віза в Албанію для громадян:

  • Анкета(можна викачати по посиланню: http://mfa.gov.al/dokumenta/formularivizave%5B1%5D.pdf )
  • Закордонний паспорт, термін дії не менше трьох місяців
  • Дві фотографії 3 х 4 кольорові
  • Туристичний ваучер(надає готель або туристичне агентсво) або нотаріально завірене запрошення(надає або фізична особа, яка запрошує вас в Албанію, або юридичну особу)
  • Ксерокс тільки першої сторінки паспорта
  • Довідка з місця роботи з вказівкою робочих деталей
  • Страховка
  1. - Для непрацюючих - довідка з місця роботи чоловіка(-и) і копія свідоцтва про шлюб.
  2. - Для пенсіонерів - копія пенсійного посвідчення або спонсорський лист.
  3. - Для студентів - копія студентського квитка, довідка з Внз і спонсорський лист.


Вартість візи : Будь-яка категорія віз для громадян Росії коштує 5 євро.

Без візи в Албанію для громадян Росії влітку!!!
Впродовж літнього сезону Албанія встановлює безвізовий в'їзд для громадян Росії. Точні дати відміни візового режиму визначаються індивідуально перед початком кожного сезону.

Важливо!!! У разі наявності діючою шенгенською мультивізи 'С' (право багатократного в'їзду на територію Євросоюзу) або національної візи 'D' будь-якої країни Шенгенської угоди, візу в Албанію не потрібно. При в'їзді необхідно пред'явити закордонний паспорт, дійсний не менше 6 міс., зворотний квиток або квиток в країну дотримання і доказ наявності грошових коштів, якщо це зажадає пограниная паспортна служба.

Віза в Албанію для громадян України, Вірменії, Азербайджану, Казахстану
Уряд Албанії відмінив візи впродовж усього року для громадян України, Казахстану, Вірменії і Азербайджану.

Умови отримання для власників нерухомості в Албанії і для членів сім'ї
Після купівлі нерухомості Ви маєте право на отримання багатократної албанської візи. Цю візу Вам видаватимуть щороку, коли Ви подасте відповідні документи. Головний документ - попередній договір купівлі-продажу або свідоцтво про володіння нерухомим майном. Необхідно мати на увазі, що як і в державах-членах Європейського Союзу, - в Албанії існують обмеження по терміну перебування, не більше 90 днів впродовж 180 днів і не більше 180 днів впродовж 360 днів. Обмеження не існують тільки у разі оформлення тимчасової посвідки на проживання.

ВНЖ і ПМЖ в Албанії
Умови отримання ВНЖ орієнтовані на законодавство Європейського Союзу. Наявність нерухомості може бути однією з умов його отримання. Спочатку ВНЖ може бути наданий строком на 1 рік. Для можливості подальшого продовження ВНЖ іноземний громадянин повинен знаходитися в Албанії не менше 6 місяців впродовж року. Термін дії ВНЖ складає від 6 місяців до 5 років. Після максимального терміну проживання(5 років) оформляється ПМЖ, а також іноземний громадянин має право подати документи на оформлення громадянства.
Для того, щоб оформити ВНЖ в Албанії, необхідно подати заяву в найближчий поліцейський відділок за місцем проживання. Юристи нашої компанії можуть надати детальну інформацію у зв'язку з оформленням ВНЖ.

Контакти з питань віз, ВНЖ і ПМЖ в Албанії:

  • "Албанія Новини"
  • www.albania-news.ru
  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  • Тел. +355-69-40-18881
 

Scroll to top